Αρχική Σελίδα

Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Glomarket Shenzhen, ΕΠΕ, μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας συμμετείχε στην παραγωγή των έξυπνων εγχώριων προϊόντων. Σαν σφαιρικούς κατασκευαστή προϊόντων AIoT εγχώριας ασφάλειας OEM/ODM έξυπνους έξυπνους και προμηθευτή λύσης PCBA, προσπαθούμε να σχεδιάσουμε ανεξάρτητα, Ε&Α, κατασκευαστικός τις έξυπνες συσκευές. Το εργοστάσιό μας ειδικεύεται στον έξυπνο διακόπτη τοίχων, την έξυπνη υποδοχή, τα έξυπνα εγχώρια κάμερα ασφαλείας, τον έξυπνο αισθητήρα συναγερμών, την έξυπνη θερμοστάτη και τις σχετικές έξυπνες εγχώριες συσκευές.

 

Είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε τις διαταγές όγκου σας. Έχουμε τον υπάλληλο περισσότερο από 100 και μηχανή SMT μας και 5 γραμμές συνελεύσεων. Αφιερωνόμαστε στην παροχή των ασφαλών, αξιόπιστων και εύχρηστων προϊόντων με αυστηρά να εφαρμόσουμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001. Τα προϊόντα είναι στα compliants με το CE, RoHS, την ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, TUV, τη FCC κ.λπ. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν τους διανομείς παγκόσμιων τοπ πολύτιμους εμπορικών σημάτων και τους σε απευθείας σύνδεση πωλητές καταστημάτων σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές.

 

Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα! Το Glomarket παρέχει την ενός έτους εξουσιοδότηση για τα προϊόντα μας. Οι πεπειραμένοι πωλητές μας θα σας προσφέρουν την επαγγελματική υπηρεσία. Ερευνήστε τώρα για να αρχίσετε την πρόσβαση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1. Glomarket που καθιερώνεται το 2012

 

Κίνα Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Glomarket

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Glomarket Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις